De ce să alegi să cumperi Engros produse cosmetice naturale?

De ce să alegi să cumperi Engros produse cosmetice naturale?
       La fel ca fiecare om, fiecare afacere este unică. Felul în care alegem să ne adresăm clienților, cum comunicăm, ce valori avem pentru afacerea noastră, ce produse sau servicii alegem să concepem, toate țin cont de chipul și asemănarea celui care e în spatele afacerii.
      Nu e de mirare că multe din afacerile dedicate domeniului ospitalității sau wellness-ului sunt focusate pe strânsa legătură cu cel care le trece pragul. Și cum poți fi sigur că cei care te vizitează se simt răsfățați, respectați și apreciați dacă nu prin grija pe care le-o arăți folosind produse premium.

Cine cumpără produse cosmetice En-gros?


       Produsele cosmetice cumpărate în cantități mari, sau produsele cosmetice en-gros, sunt destinate unor nișe clare.
      Afacerile din domenii precum saloanele de coafură și cosmetică, SPA-urile și centrele de wellness, industria ospitalității – hoteluri, pensiuni, dar și micii întreprinzători care decid să alăture produsele lor cu cele cosmetice de bună calitate sunt prezenți pe această listă.
 

De ce să cumperi En-gros?


      Dacă reprezinți un salon de cosmetică sau coafor cu siguranță produsele folosite sunt deja testate și te poți încrede în calitatea lor.
      Dacă faci parte din industria ospitalității, știi că cele mai apreciate hoteluri, pensiuni, boutique hotels sau aparthotels sunt cele care se diferențiază de concurență prin serviciile oferite.
      Dacă centrul tău de wellness are succes este pentru că ai investit în calitatea aparaturii, calitatea oamenilor care lucrează acolo, dar și în produsele premium cu care îți răsfeți clienții.
     Motivul pentru care varianta de a cumpăra produse cosmetice naturale En-gros este mai bună ține de câțiva factori deloc de neglijat:
· Prețul pentru produsele în cantitate mare este mult mai bun decât dacă ai cumpăra la bucată.
· Dacă rulajul este mare, varianta de a cumpăra en-gros este mult mai sustenabilă.
· Primești factură și îți poți deduce cheltuielile.
· Știi sigur când expiră produsele tale pentru că toate sunt cumpărate la o anumită dată, prin urmare nu riști să ai produse expirate.
· Poți negocia cu furnizorii termeni de livrare, costuri și alte beneficii la un alt nivel.
 

De ce să cumperi săpunuri naturale?


       Calitatea produselor folosite, modul în care ele arată, miros, ingredientele pe care le conțin, toate fac parte din grija arătată clienților tăi.
Într-o lume în care profitul este pus pe piedestal, poți îndrăzni să nu faci rabat la calitate, iar eforturile îți vor fi răsplătite. Statisticile arată că profitul este direct proporțional cu gradul de satisfacție al clienților. Iar în industria ospitalității clienții sunt recurenți, prin urmare acest grad de satisfacție trebuie să fie ridicat pentru ca ei să revină.
       Cum îi poți motiva să revină?
Serviciile trebuie să fie mereu la standardele pe care ți le impui. Atunci când clienții se simt respectați vor reveni pentru o nouă experiență.
Prin folosirea unor produse de calitate asiguri loialitatea clienților, recenzii pozitive care vor garanta un număr mare de clienți noi, dar și costuri scăzute pentru acele produse pentru că nimic nu va fi aruncat.
Trăim vremuri în care sustenabilitatea și folosirea cumpătată a resurselor naturale e o grijă constantă a fiecărui individ, dar și a întreprinzătorilor înțelepți. Prin urmare alegerea unor săpunuri naturale în detrimentul celor pline de chimicale dăunătoare ne pune pe fiecare pe harta responsabilității față de natură și față de noi înșine.
 

Care e oferta SERVUS?


      Povestea Servus a început cu doi oameni îndrăgostiți de arome, miresme și lucruri frumoase.
Am descoperit că lumânările pe care le fabricăm cu dragoste merg mână în mână cu produsele cosmetice naturale, așadar ne-am certificat la Maîtres Savonnieres. În 2018, când am luat certificarea, eram primii români care au făcut asta. Tot prin ei ne-am însușit tehnica creării de săpunuri naturale solide și săpunuri naturale lichide, tehnică care ne permite supravegherea atentă a fiecărui lot de săpunuri.

Rețetele și tehnica de realizare sunt aprobate de un farmacolog calificat, iar produsele sunt certificate UE prin Soap Quality System.
Rețetele se asigură că folosim în fiecare săpun creat doar ingrediente naturale de foarte bună calitate.
Uleiuri naturale, cum ar fi cel de jojoba, de migdale sau de măsline vor îmbogăți produsul iar beneficiul va fi unul evident – piele catifelată și hidratată.
Argila vulcanică sau aloe vera din compoziția unor săpunuri ajută la câte o problemă specifică.
Coloranții folosiți sunt naturali, iar uleiurile parfumate sunt și ele naturale, tocmai de aceea aromele obținute sun subtile, dar delicioase.
Dacă ai decis că ai și tu nevoie de săpunuri naturale en-gros îți punem la dispoziție variantele de baxuri de 48 bucăți de săpun de 20 grame, 48 bucăți de săpun de 100 grame sau 48 bucăți de săpun lichid de 500 ml.
Consultă întreaga noastră ofertă pe pagina specială din site dedicată vânzării en-gros de cosmetice naturale.
                                              

Beneficiile colaborării


Pentru că dorim să îți fim alături în această colaborare avem și câteva avantaje pentru tine:
· Îți oferim suport telefonic personalizat, astfel că vei sta de vorba cu CEO-ul nostru Sînziana și te vei putea sfătui cu ea despre comanda ta.
· Putem să te ajutăm cu mixuri de săpunuri?
· Putem să te ajutăm cu oferte personalizate și discounturi în funcție de câteva criterii.
· Reușim să livrăm cu rapiditate comanda ta.
Verifică secțiunea de produse En-Gros de pe siteul nostru pentru a vedea ce anume îți putem pune la dispoziție, iar apoi contactează-ne.
Împreună putem să facem afacerea ta să strălucească în noul an!
 

 

Suport clienti Program: 08:00 - 16:30 de Luni pana Vineri

0726162810 office@lumanariservus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!