Cum poti incalzi orice zi de iarna cu ajutorul lumanarilor handmade parfumate

Cum poti incalzi orice zi de iarna cu ajutorul lumanarilor handmade parfumate
Odata cu luna ianuarie putem spune ca iarna si-a intrat pe deplin in drepturi. Frigul de afara este tot mai patrunzator, iar noi suntem mai nerbdatori ca oricand sa ajungem acasa, in caldura si confortul caminului nostru. Haine lejere, o patura pufoasa, o carte buna si o cana de ceva bun si fierbinte sunt ingredientele unei zile confortabile. Completeaza tabloul descris cu lumanari parfumate si ai imaginea unei zile sau seri de iarna perfecte.

O atmosfera placuta presupune implicarea cat mai multor simturi. Inainte de toate, iarna ne dorim sa simtim caldura si confort. In concordanta cu acestea, trebuie sa stii ca o lumanare parfumata poate crea o atmosfera minunata tocmai pentru ca ofera exact ce ne dorim intr-o seara friguroasa: lumina, caldura ambientala si o aroma imbietoare. Iata asadar, cum un obiect aparent banal -o lumanare parfumata- poate fi ingredientul cheie care poate incalzi atmosfera intr-o seara friguroasa de iarna.

Avem pentru tine cateva propuneri de arome care cu siguranta te vor incanta!  Care este preferata ta?

Aroma proaspata a citricelor

Aroma calda a lavandei

In vremuri moderne, betonul si materialele reci sunt tot mai populare. Cu toate acestea, intr-o zi foarte rece, dupa ce ai stat in trafic ore intregi si ai mai alergat si cu treburi prin tot orasul, tot ce iti doresti este o atmosfera placuta, calda si fermecatoare. Sa simti ca esti intr-adevar acasa. Si ce aroma mai potrivita pentru a oferi aceasta senzatie decat lavanda? O lumanare handmade, in care aroma sa fie una cat mai naturala, te va ajuta sa aduci acel confort olfactiv dupa care ai tanjit intreaga zi. Ia-ti cartea preferata, fa-ti un ceai fierbinte cu multa miere si lamaie si aprinde o lumanare cu lavanda. Tot ce iti ramane de facut este sa te bucuri de clipe minunate!

Aroma revigoranta a cafelei

Ce poate fi mai placut intr-o dimineata friguroasa, cand esti nevoit sa cobori de sub pilota prietenoasa, decat o pereche de papuci de casa caldurosi si o cana cu cafea fierbinte? Ei bine, chiar daca nu e musai sa bei o cafea la intoarcerea de la serviciu, poti recrea atmosfera placuta a diminetii prin simpla aprindere a unei lumanari parfumate cu cafea.

Aroma copilariei la bunici

De cate ori nu ti-ai dorit ca in zilele de week-end sa te trezesti in casa bunicilor, unde in copilarie mirosea a cornulete cu gem? Aroma dulce-acrisoara care te trezea si te aducea rapid in bucatarie poate fi recreata cu o lumanare parfumata Ambiental. O aroma are aceasta putere magica a calatoriei in timp, reusind de fiecare data, sa trezeasca amintiri care ne bucura sufletul.

O zi friguroasa nu trebuie sa iti induca o stare de spirit negativa. Poti oricand sa creezi o atmosfera calda si confortabila, totul fara prea mult efort. Daca iti doresti ca de fiecare data cand ajungi acasa, dupa o zi in vremea rece de afara, sa iti creezi o mica oaza de rasfat care sa iti incalzeasca nu doar trupul, ci si sufletul, atunci alege dintre modelele de lumanari handmade parfumate create cu drag in atelierul nostru!

Suport clienti Program: 08:00 - 16:30 de Luni pana Vineri

0726162810 office@lumanariservus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!