Aranjamentele cu lumanari – un nou trend in materie de nunti

Aranjamentele cu lumanari – un nou trend in materie de nunti
Nunta este, mai ales pentru femei, ziua si noaptea vietii lor. Isi doresc ca totul sa fie perfect, incepand de la sala pe care au ales-o cu mult timp inainte, meniuri, diferite tipuri de bauturi, rochia de mireasa si costumul mirelui si pana la aranjamentele din biserica si de pe mesele invitatilor. Un nou trend a luat o amploare in ultima perioada in ceea ce priveste aranjamentele care sunt formate din lumanari pentru nunta si diferite combinatii de flori. 

Pentru ca sezonul nuntilor nu se termina niciodata si chiar daca in sezonul verii au loc cele mai multe nunti, am ales ca in articolul de azi sa vorbim despre cateva idei de aranjamente formate din lumanari pentru nunta, flori si nu numai. Dar, pentru inceput, hai sa ne cunoastem!

Cine suntem noi?

Noi suntem Lumanari Servus din Maramures si dupa cum ne spune si numele, suntem situati in orasul Baia Mare (acolo unde se agata harta-n cui), in judetul Maramures. Suntem o echipa care iubeste frumosul si mai ales, produsele confectionate manual. Pentru ca ne-am dorit ca prin produsele noastre sa fim alaturi de clientii nostri, am deschis micul nostru atelier unde zilnic onoram comenzi si incercam fel si fel de modele de lumanari. Avem o gama foarte variata de lumanari, insa vedetele verii sunt lumanarile personalizabile pentru nunta. 

Pe langa diferitele simbolistici ale lumanarilor de nunta, precum faptul ca lumina calauzeste noua familie sau ca lumanarile indeparteaza spiritele rele, lumanarile sunt perfecte si ca aranjamente fie in biserica, fie in sala unde are loc petrecerea. In magazinul nostru online (www.lumanariservus.ro) gasesti o gama foarte variata de modele de lumanari pentru nunta pe care le putem personaliza exact asa cum iti doresti, incepand de la dimensiunea lumanarii si pana la culoarea si textul dorit. 

Aranjamente cu lumanari si lavanda

Insa azi, am ales sa vorbim despre modelul nostru de suflet care este cel mai versatil. Si anume, setul de lumanari pentru nunta cu lavanda. Lumanarile sunt create manual in atelierul nostru din parafina de calitate superioara, stearina si ceara de palmier 100% naturala. Dupa realizarea modelului, lumanarile sunt acoperite cu un strat de ceara incolor ce le ofera protectie si un finisaj lucios indragit de catre toti clientii nostri. Fiind finisate manual, lumanarile sunt unice si au un model deosebit. 

Dintre toate tehnicile manufacturii lumanarilor, pentru acest model am ales cea a turnarii, pentru ca atunci cand ceara fierbinte este lasata sa se raceasca in ritmul ei, forma finala este mult mai rezistenta, indiferent daca alegi aceste lumanari pentru cununia religioasa sau pentru aranjamente. Arderea este curata, nu curg si nu scot fum negru, asa ca nu trebuie sa iti faci griji pentru lumanari pe durata ceremoniei si nici pe durata petrecerii, pentru ca timpul de ardere este foarte mare. 

Am ales sa le impodobim cu lavanda, deoarece indiferent de sezonul in care alegi sa te casatoresti, lavanda va arata impecabil, mai ales datorita contrastului dintre nuanta alba a lumanarilor si violetul lavandei. Aceasta planta are efecte relaxante, exact de ceea ce ai nevoie in ziua nuntii. Poti alege setul format din doua lumanari decorate cu lavanda si alte flori pentru decorarea mesei mirilor, dar si pentru decorarea meselor invitatilor. 

Indiferent de culorile pe care le alegi pentru impodobirea salii unde va avea loc petrecerea, lumanarile decorate cu lavanda se vor integra perfect in orice combinatie de aranjamente doresti. Pentru ca stim ca nunta este cel mai important moment din viata ta, iti punem la dispozitie o gama variata de modele de lumanari pe care le poti personaliza atat pentru miri, cat si pentru nasi. 

Alege cu incredere produsele si serviciile Lumanari Servus din Maramures si vei avea parte de o experienta de neuitat. Suntem sigur ca te vei indragosti de toate modelele noastre, insa cel mai important, fiecare model de lumanare poate fi personalizat gratuit. Asa ca, poti alege lumanari pentru nunta pe care sa le personalizezi in functie de marime, culoare si text. 

Transforma ziua nuntii intr-o poveste de basm cu ajutorul lumanarilor noastre! 

Suport clienti Program: 08:00 - 16:30 de Luni pana Vineri

0726162810 office@lumanariservus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!