Cauți lumânări decorative sau parfumate pentru decorul de sărbători?

Cauți lumânări decorative sau parfumate pentru decorul de sărbători?
         Schimbarea de anotimp aduce cu sine o oarecare melancolie, dar și promisiunea unor acțiuni deja cunoscute. Știi, spre exemplu, că odată cu venirea toamnei începe sezonul ploios, scoți hainele mai groase din șifonier, pui dovleac la copt, iar casa se umple de miros de castane și struguri.    Știi în memoria procedurală că iarna vine la pachet cu zăpadă, frig și nas care nu se mai oprește din curs, dar și vin fiert, miros de brad și bucurie.
Așadar, nu vedem nici o surpriză în faptul că fiecare an stârnește pofta de idei noi când vine vorba de decorul caselor. Și așa cum primăvara de abia așteptăm să punem imaginația la bătaie și să decorăm în tonuri pastelate, calde și voioase, toamna regândim strategia.

        Nouă ne place acel sentiment de căldură și bine pe care îl simți parcă peste tot în jur când aprinzi o lumânare parfumată. Aromele cele mai îmbietoare se contopesc cu mediul în care locuiești sau lucrezi și îți simți corpul vibrând de drag. Cei care sunt ca noi preferă să-și decoreze casa cu lumânări în sezoanele reci.
        Tu, decoratorul sau floristul experimentat, știi asta, prin urmare creațiile de toamnă sau iarnă vor avea în compoziție și lumânări. Dar cum alegi ce fel de lumânări folosești?
Noi venim cu câteva diferențe care să te ajute să iei decizia cea mai bună, iar la final îți vom prezenta și noua ofertă SERVUS Collection.


Decorul cu lumânări decorative
          Pe lângă rolul clasic al unei lumânări, aceasta are menirea de a ajuta în crearea unei atmosfere potrivită cu ceea ce simțim și în interior.
Toamna ne ajută în acest aspect și ne trimite câteva sărbători pe care și românii au început să le îndrăgească. Separat de Ziua Morților, sărbătoare cu tradiție și chemare religioasă, am început să celebrăm și Halloween-ul. Deși împrumutată, este o bucurie pentru cei mici și mari datorită decorațiunilor cu care ne delectăm an de an de Halloween.Dovleci sculptați, diverse obiecte decorative, dar și aranjamente cu flori de toamnă și lumânări fac parte din farmecul acestei sărbători. Lumânările decorative Servus sunt potrivite pentru aranjamentele de toamnă care însoțesc sau nu sărbătorile din sezon, dar și în cele din perioada iernii.
         
          Să nu uităm de cea mai iubită sărbătoare a iernii, Crăciunul. 
Aranjamentele care împodobesc mesele, cele pentru decorul sufrageriei și chiar a dormitorului, au devenit foarte apreciate în ultimii ani.
          Colecția de lumânări decorative Servus vine să completeze întreg aranjamentul cu ajutorul formei și culorilor minunate.
           Lumânările cilindrice roșii, aurii sau argintii vor aduce o notă de sărbătoare și rafinament oricăror aranjamente. Sunt perfecte atât în combinație cu flori, crenguțe sau elemente naturale, cât și cu diverse obiecte care pot orna spațiul de locuit.
          Lumânările decorative drepte aurii, albe sau roșii sunt perfecte pentru aranjamentele înalte formate din sfeșnice sau suporturi speciale.

          Nu doar că vor arăta grozav, dar vor aduce acel plus de emoție care vine mereu la pachet cu evenimentul sărbătorit.


Decorul cu lumânări parfumate
Dacă rolul lumânărilor decorative e clar, cel al lumânărilor parfumate este unul extrem de important și bine delimitat.
Se știe că spațiul de locuit trebuie amenajat conform dorințelor și personalității celor care locuiesc acolo. E foarte important ca locuința să devină “acasă” prin personalizarea ei cu diverse obiecte. Și pentru că aromele au avut întotdeauna un rol foarte important în starea de bine, lumânările parfumate nu puteau lipsi din întreg mecanismul casei.

          Așadar, atunci când propui clienților aranjamente minunate pentru casa lor, nu uita să încorporezi și lumânări parfumate marca SERVUS.

          În funcție de efectul dorit, lumânările sunt cu mai multe arome îmbietoare: iasomie, iarbă sălbatică, lemn de santal, lavandă, lotus, portocală, briza mării, cafea, roua dimineții, pepene, lime, vanilie, liliac, ambientale sau love.
         Notele parfumate vor ajuta la creare atmosferei dorite, iar complementarea lor cu tot ceea ce știi TU să faci va aduce acel plus de bine pe care clientul și-l dorește acasă. Amplasarea lumânărilor parfumate poate să contribuie la efectul de relaxare și la starea dorită.
          Câteva lumânări cu lavandă sau lemn de santal amplasate în baie vor aduce starea de relaxare care vine mână în mână cu o baie fierbinte.
Lumânarea cu aromă de cafea ajută la purificarea aerului și face bine iubitorilor de cafea dacă e aprinsă în bucatărie.
Lumânările cu arome florale: iasomie, iarbă sălbatică, lotus, liliac sau cele cu vanilie sunt perfecte pentru dormitor unde atmosfera trebuie să fie calmă și să aducă somnul.
            Pentru fiecare din aceste zone, tu te ocupi de crearea celor mai potrivite aranjamente, iar noi aducem cele necesare pentru ca simțurile să fie învăluite, luate prin surprindere și mângâiate.



Despre oferta SERVUS
Știm cât e de important momentul, dar și obiectul potrivit. Așadar, ne-am gândit să concepem o ofertă pentru tine, cel care ai nevoie de mai multe lumânări SERVUS. Pentru că apreciem loialitatea și dorim să oferim ce e mai bun am gândit oferte speciale și suport personalizat.
Avem lumânări decorative și lumânări parfumate en-gros, la baxuri de 48, 96, 192 și 480 de bucăți, în funcție de tipul de lumânare și modelul ales.
Și pentru că ajutorul nostru nu se oprește aici, iată și la ce ne-am gândit:
· Îți oferim suport telefonic personalizat, astfel că vei sta de vorba cu CEO-ul nostru Sînziana și te vei putea sfătui cu ea despre comanda ta.
· Putem să te ajutăm cu mixuri de modele la baxurile care au aceeași dimensiune.
· Dacă ți se cere, putem să te ajutăm și cu personalizare cu numele mirilor sau a bebelușului și data evenimentului, aceasta fiind oferită gratuit.
· Chiar dacă comanda e atipică, reușimsă o realizăm cu rapiditate de 1-3 zile lucrătoare, iar dacă produsul există pe stoc îl primești chiar a doua zi.
· Pentru comenzile mai mari de 350 de lei îți oferim transportul gratuit, iar dacă produsele au avut vreun accident pe drum poți profita de garanția noastră NU-I BAI pentru a le schimba cu cele mai mici costuri.
Menținem aceeași calitate a produselor și pentru lumânările parfumate sau cele decorative și e bine să știi că lumânările noastre nu se topesc ușor, nu fac fum, nu au în compoziție chimicale nocive, sunt îmbogățite cu uleiuri naturale și sunt colorate și la interior. Nu avem cele mai ieftine lumânări decorative sau cele mai ieftine lumânări parfumate, dar le avem pe cele mai bune!
Verifică întreaga secțiune Vânzare En-gros pentru a vedea tot ce am pregătit și intră și tu în familia de colaboratori SERVUS!

Suport clienti Program: 08:00 - 16:30 de Luni pana Vineri

0726162810 office@lumanariservus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!