Decoreaza-ti casa de Revelion cu lumanari handmade

Decoreaza-ti casa de Revelion cu lumanari handmade

Indiferent de unde alegi sa iti petreci trecerea dintre ani, casa ta trebuie sa fie pregatita pentru intrarea in noul an. Pentru ca stim cat esti de ocupat in aceasta perioada, ti-am pregatit un super articol cu cateva idei pentru decorarea si amenajarea casei tale cu ajutorul unor modele inedite de lumanari parfumate, lumanari decorative si diverse produse ornamentale. 

Esti pregatit? 

La fel cum ai facut de Craciun (in intampinarea Mosului) si ai facut curatenie generala, se spune ca intrarea in noul an se face dupa anumite reguli. In primul rand, trebuie sa te ocupi de curatenie pentru ca asa cum pasesti in noul an, asa iti va merge tot anul. Nu te limita doar la curatenia clasica, ci poti sa incepi sa sortezi haine, incaltaminte si diverse obiecte pe care stii sigur ca nu le vei mai utiliza in anul care vine si poti sa donezi lucrurile de care nu mai ai nevoie. Daca te simti destul de activ, poti sa iesi din casa sa achizitionezi cateva lucruri noi. Pentru ca la an nou, ne trebuie si straie noi, nu? 

Dupa ce ai terminat curatenia si casa straluceste, poti sa te gandesti la cateva obiecte decorative care te vor ajuta sa te relaxezi, dar si sa te simti super confortabil in caminul tau. Pentru o atmosfera cat mai placuta in casa ta, iti recomandam o serie de lumanari care iti vor umple camerele cu arome imbietoare si vor completa decorul acestora.

Lumanari parfumate handmade

Poate ca in acest an de Revelion, ai fi vrut sa fii pe o plaja in Dubai sau Maldive, sa simti briza marii si sa te bucuri de razele soarelui acompaniat de un pahar de sampanie. Ei bine, daca planurile ti-au fost date peste cap si ai ramas acasa, unde vremea nu e foarte prietenoasa, iti recomandam lumanarile noastre parfumate create manual din ceara si arome naturale. Poti alege mirosuri precum lemn de santal, iasomie, briza marii, iarba salbatica, lavanda sau chiar cafea. In functie de starea pe care o ai in seara de Revelion, aprinde lumanarile cu aromele preferate. Pune-ti un pahar de vin si imagineaza-ti locul preferat in care ai vrea sa fii. 

Lumanari decorative handmade

Lumanarile decorative au rolul de…a decora, bineinteles. Si cine poate sa ne invinuiasca ca ne place cum fiecare camera si fiecare bucata de mobila arata perfect atunci cand le decoram cu lumanari? Exact! Nimeni! Daca iti place ca in fiecare camera a casei tale sa ai o alta atmosfera, alege sa decorezi fiecare incapere intr-un alt mod. Achizitioneaza mai multe modele si mai multe culori pentru a le putea combina asa cum iti doresti. Poti alege lumanari drepte si inalte sau lumanari cilindrice care nu au nevoie de suport. De fiecare data cand iti doresti sa te relaxezi, aprinde mai multe lumanari in dormitor sau in camera de zi. O sa ne multumesti mai tarziu. 

Decoratiuni

In aceasta categorie, in magazinul nostru online gasesti o multime de obiecte decorative. Incepand de la diferite modele de suport pentru lumanari, si pana la pietre decorative pe care le poti pune unde vrei sau chiar betisoare aromate pentru sedinte de aromaterapie la tine acasa (adica atunci cand stai intins pe canapea si vizionezi filmul preferat sau citesti o noua carte). Ajunge doar sa te gandesti unde ai pune fiecare obiect decorativ si apoi sa iti faci lista cu cele dorite. 

Fiecare sarbatoare din an este importanta, dar parca spiritul sarbatorilor de iarna este mult mai puternic si ne transpune intr-o alta lume. O lume in care casele noastre sunt pline de dragoste si de caldura, unde lucrurile preferate sunt la vedere si unde cafeaua parca are alt gust alaturi de cei dragi. 

Craciunul si Revelionul sunt prilej de sarbatoare alaturi de familie si de prieteni, dar si momentul din an cand facem o mica pauza de la rutina zilnica si putem sa ne si relaxam. Daca iti doresti sa contribuim si noi la starea ta de bine in aceasta perioada, alege cateva modele de lumanari parfumate si decorative, toate create manual in atelierul nostru din Maramures. 

Suport clienti Program: 08:00 - 16:30 de Luni pana Vineri

0726162810 office@lumanariservus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!