Lumânări de nuntă și de botez pentru floriști și organizatori de evenimente

Lumânări de nuntă și de botez pentru floriști și organizatori de evenimente
         Nu cred că e nevoie să-ți spunem cât de bine arată împreună florile și lumânările. Parcă sunt parte din aceeași familie, nu?
În perioadele cu evenimente le folosești cu drag în aranjamente care mai de care mai interesante. Lumânările nașilor de la cununie au nevoie de flori frumoase care să le pună în valoare, iar aspectul complet al nunții să fie așa cum și-au imaginat cei doi îndrăgostiți.
Iar lumânările de botez vor face ca totul să arate spectaculos dacă sunt gândite într-un aranjament special.
         Dacă ești organizator de evenimente cu siguranță gândești în detaliu tot ceea ce ține de cromatică, aranjare și look unitar.Iar dacă faci parte din breasla florarilor creativi, ai deja în minte următorul decor sepecial.
         Lumânările de nuntă și lumânările de botez au rolul lor unic în cadrul acestor ceremonii. Nimeni și nimic nu le poate înlocui, însă modul în care ele sunt decorate și puse în valoare vor aduce un plus de emoție celor prezenți.
Probabil ți se cere asta des, aranjament special pentru lumânarea de nuntă, aranjament cu flori sau cu diverse materiale pentru lumânarea de botez. O anumită culoare pentru aranjamente sau ingeniozitate când vine vorba de mărturiile de botez sau de nuntă.
Dar despre ce simbolizează lumânările știi ceva?


Simbolistica lumânărilor de nuntă și botez

        Focul, ca și simbol din vremuri străvechi, a reprezentat o metodă de purificare, de forță și speranță. Iar în tradiția creștină, flacăra lumânării reprezintă motiv de bucurie, credință și puritatea sufletului. Tocmai de aceea multe din ritualurile bisericești, precum împărtășania sau rugăciunea în anumite momente ale slujbei, implică lumânări.

Despre lumânările de nuntă


        În ceremonia dedicată căsătoriei, cele două lumânări de nuntă se aprind de către preot direct de la sfeșnic, un gest simbolic și care reprezintă primul pas în uniunea binecuvântată.
Aceste lumânări ajung în mâinile nașilor pe parcursul slujbei pentru că ei reprezintă ghizii spirituali ai cuplului. La finalul ceremoniei, lumânările revin mirilor ca un simbol al transformării din două entități într-una singură unite prin taina căsătoriei.
        Ritualul merge mai departe, iar lumânările sunt părți importante din acest rit. Se spune că ele ar trebui să rămână la miri până în a opta zi, când împreună cu nașii, vor pleca la biserică pentru o rugăciune specială. Pe vremuri, lumânările erau donate bisericii pentru ca din ele să se facă altele noi, urmând a fi folosite în slujbele bisericești. În zilele noastre, lumânările rămân cuplului care le poate folosi în momentele importante din viața lor: aniversarea căsătoriei, nașterea unui copil sau în perioade de încercări.
        Pare că e un lucru simplu, o lumânare, însă în spatele ei se ascund înțelesuri adânci și simboluri care sunt asimilate de comunități întregi și mai apoi transformate în povești frumoase de spus nepoților.





Despre lumânările de botez

         În același fel aparte, și lumânările de botez au o semificație care ne duce cu gândul la renaștere și înnoire. Apariția pe lume a unul bebeluș e motiv de sărbătoare mare, astfel că botezul face momentul și mai important.
Sub călăuza luminii sfinte, cel mic va fi inițiat în taina creștinării prin jurămintele rostite de către nașii săi.
        Ei țin lumânările frumos decorate și poartă responsabilitatea de a fi părinții spirituali ai copilului. Nu e sarcină ușoară, iar cei mai mulți dintre nași au o emoție aparte în ziua botezului.
Așadar, atunci când alegi să ornezi o lumânare de botez transmite-i un strop din energia ta pozitivă pentru ca pruncul și toți cei prezenți să se bucure de această zi specială.

Oferta Servus Candles

     Noi, cei de la Servus Candles ne-am gândit la tine, organizatorul de evenimente și floristul creativ și am conceput pachete de lumânări pe care le vindem en-gros.
     Pentru lumânări de nuntă sau lumânări de botez avem baxuri de câte 96 sau 288 de bucăți, pregătite să plece către tine.
     Am gândit totul în detaliu, astfel că am ales să facem lumânări pentru mărturii personalizate cu diverse modele tematice, dar și albe urmând a fi decorate de către tine.
Lumânările de nuntă sau de botez vin în dimensiuni diferite, așadar verifică bine siteul înainte de a comanda.

        Pentru că dorim să îți fim alături în această colaborare avem și câteva avantaje pentru tine:
· Îți oferim suport telefonic personalizat, astfel că vei sta de vorba cu CEO-ul nostru Sînziana și te vei putea sfătui cu ea despre comanda ta.
· Putem să te ajutăm cu mixuri de modele la baxurile care au aceeași dimensiune.
· Dacă ți se cere, putem să te ajutăm și cu personalizare cu numele mirilor sau a bebelușului și data evenimentului, aceasta fiind oferită gratuit.
· Chiar dacă comanda e atipică, reușim să o realizăm cu rapiditate de 1-3 zile lucrătoare, iar dacă produsul există pe stoc îl primești chiar a doua zi.
       · Pentru comenzile mai mari de 350 de lei îți oferim transportul gratuit, iar dacă produsele au avut vreun accident pe drum poți profita de garanția noastră NU-I BAI pentru a le schimba cu cele mai mici costuri.

În caz că nu știi, lumânările noastre nu se topesc de la căldură ele fiind realizate printr-o tehnică specială și cu material premium.
Te așteptăm și pe tine să faci parte din familia de colaboratori SERVUS Candles, iar cu noi alături, evenimentele tale vor merge ca pe roate!
Verificăsecțiunea de produse En-Gros de pe siteul nostru pentru a vedea ce anume îți putem pune la dispoziție.
 

Suport clienti Program: 08:00 - 16:30 de Luni pana Vineri

0726162810 office@lumanariservus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!