Nunta si botez in Paradis cu lumanarile noastre magice

Nunta si botez in Paradis cu lumanarile noastre magice
In data de 15 septembrie, una dintre cele mai cunoscute cantarete ale tarii noastre, s-a casatorit. Vorbim despre mult indragita artista, cantareata, mama si sotie, Andreea Balan! Impreuna cu sotul ei, George Burcea, au ales sa isi uneasca destinele intr-o zi calduroasa si senina de toamna, care a devenit ziua lor, dar si ziua in care cea mai mica dintre fetite a fost crestinata. Evenimentul si insemnatatea lui, au fost descrise de Andreea, ca fiind nunta si botez in Paradis. 

Noi, Lumanari Servus, am avut onoarea, bucuria si placerea de a participa la acest eveniment tocmai din Maramures, prin cele mai frumoase lumanari pentru nunta pe care le-am creat vreodata. Modelul, detaliile si aranjamentele florale au fost alese cu grija si atentie, de catre nimeni altii, nasii celor doi tineri, Aurelian Temisan impreuna cu sotia lui, Monica Davidescu, oameni cum rar iti e dat sa vezi, sa intalnesti si mai ales, sa colaborezi. 

Totul a iesit asa cum nasii si miri si-au dorit, mai ales ca au optat pentru un model inedit de lumanari. Am creat cu multa migala aceste modele de lumanari inalte in forma rotunda pentru care s-a ales tehnica turnarii, din cea mai calitativa ceara, cu un fitil special, care sa permita arderea un timp indelungat. Lipsa fumului a fost unul din motivele pentru care au ales aceste lumanari, deoarece a fost posibila utilizarea lor in forma aprinsa si in biserica, dar si in incinta restaurantului. 

Pentru ca stim cat este de important un astfel de eveniment in viata tinerilor care aleg sa mearga impreuna pe acelasi drum, am implicat intreaga echipa in crearea acestor lumanari magice, asa cum le-am numit noi. Si pentru ca nunta si botezul au fost in Paradis, ne-am ridicat la nivelul asteptarilor si ne-am pus pe tava talentul pentru a duce aceste lumanari la rang de arta. Nu o spunem noi, pentru ca nu ne place sa ne laudam singuri, insa nasii si mirii au fost atat de incantati, incat am primit doar cuvinte frumoase, iar pentru noi este lucru mare. 

Lumanarile au fost personalizate conform cerintelor nasilor, inaltimea fiind potrivita pentru a fi tinute in mana intr-o maniera cat mai relaxanta. Nuanta alba a lumanarilor a fost aleasa in ton cu rochiile miresei, care reprezinta puritate, sinceritate si un nou inceput. Pe langa aceste detalii, nasii si-au dorit si un aranjament floral pe lumanari, iar pentru asta am luat legatura cu dragii nostri colaboratori, Fleurange Events. Florile au avut o nuanta asemanatoare cu rochiile Andreei, au fost atasate manual si s-au folosit produse de calitate pentru rezistenta acestora. Detaliul special a fost o imagine cu mirii si un text special din partea nasilor pentru cei doi. 

Aceste lumanari au fost unul dintre cele ai frumoase cadouri pe care cei doi miri le-au primit. Personalizate fiind, bucuria nasilor de a le calauzi pasii intreaga viata a fost scrisa in randurile de pe spatele lumanarilor si s-a resimtit in fiecare secunda in care aceste lumanari au fost create. Conform traditiei, nasii ofera si tin lumanarile mirilor in biserica, pentru a le lumina drumul in noapte, pentru a alunga spiritele rele, dar si pentru a le tine de cald sufleteste in momentele grele. Nasii sunt parintii spirituali ai mirilor, iar Andreea Balan si George Burcea au facut o alegere minunata prin invitarea lui Aurelian Temisan si a Monicai Davidescu sa ia parte la frumosul lor eveniment intr-o asemenea calitate. 

Slujba religioasa a avut loc in Bucuresti la Biserica Sfanta Treime Dudesti, unde George a fost condus la altar de catre nasa Monica Davidescu, iar Andreea, a fost condusa la altar de catre nasul Aurelian Temisan. Cununia religioasa a fost urmata de slujba de botez a celei mai mici fetite din familia Balan-Burcea. Lumanarile noastre au fost martore la cele doua slujbe care au creat emotii pentru tinerii miri, dar si pentru toti cei invitati si suntem singuri ca pasii celor doi vor fi vegheati pentru a avea in continuare o familie sanatoasa si frumoasa.

Nu putem exprima in cuvinte cat de norocosi suntem si cat de onorati am fost si suntem pentru ca lumanarile create de noi cu drag in micul nostru atelier din Maramures, au ajuns sa ia parte la un eveniment de o asemenea anvergura. Le multumim nasilor Aurelian Temisan si Monica Davidescu pentru increderea acordata, dar si pentru minunata colaborare care a avut loc la distanta pentru ca dorinta lor sa fie indeplinita. De asemenea, le multumim si mirilor Andreea Balan si George Burcea pentru ca au primit cu atata caldura lumanarile noastre si s-au bucurat de fiecare moment si au avut doar cuvinte de lauda la adresa noastra. 

Draga Andreea, dragul nostru George, va dorim o viata plina de lumina, de dragoste, intelegere si armonie pentru ca cele doua printese sa creasca minunat alaturi de voi! Le dorim viata lunga si fericire si nasilor vostri, Aurelian Temisan si Monica Davidescu, pentru a se bucura alaturi de voi la fiecare reusita! Sunteti o familie minunata! 

Suport clienti Program: 08:00 - 16:30 de Luni pana Vineri

0726162810 office@lumanariservus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!