Organizarea unui botez de vară perfect: Ghid și sfaturi despre lumânările de botez

Organizarea unui botez de vară perfect: Ghid și sfaturi despre lumânările de botez
       Ce poate fi mai frumos decât un botez de vară? Deși fiecare anotimp are farmecul lui, nu putem nega că un botez făcut vara este special și aparte. Nu te mai îngrijorezi de temperaturile scăzute, dacă bebelui îi va fi frig sau nu, cum să-l îmbraci și toate aceste lucruri.
Dar plănuirea și organizarea botezului perfect cere dedicare și imaginație. Și dacă te ocupi singur/ă de toate, lucrurile pot deveni copleșitoare foarte repede.
       Noroc că ne ai pe noi, sprijin în idei pentru botezul de vară perfect.
       Deci, cu ce începem când vine vorba de organizare? Noi am făcut un ghid cu cele mai importante lucruri de bifat. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai îndeplinit aceste condiții pentru ca evenimentul cel mai important din familia voastră să iasă impecabil.


    Alege nașii

Primul pas atunci când vine vorba de botezul celui mic este alegerea nașilor. Ei reprezintă părinții spirituali ai micuțului botezat și vor fi alături de el toată viața cu sfaturi și îndrumare corectă. Așadar, gândește-te bine, alegerea nașilor este una foarte importantă.

   Fă lista de invitați

După alegerea nașilor, cel mai important punct de pe listă este legat de invitați. Cine va fi alături de voi în ziua aceasta specială, câți vin și câți nu...vor determina locația aleasă.

   Alege biserica

Biserica la care se va ține slujba botezului este, de asemenea, importantă. Puteți alege biserica din zona în care locuiți, una apropiată de locația unde va avea petrecerea sau biserica cu ce mai mare însemnătate pentru voi. E important să rezonați cu preotul din biserica respectivă și modul în care el desfășoară ceremonia.

   Alege locația de petrecere

După ce ai primele coordonate vei știi ce anume cauți în termeni de locație de petrecere. Vara posibilitățile sunt mult mai multe. Poți opta pentru un restaurant închis sau pentru o terasă în aer liber. În funcție de cât de formal este botezul poți chiar să te duci spre latura rustică și să alegi un hambar, o grădină mai mare sau un cort. Important este ca locația să poată găzdui toți invitații și să se plieze pe dorințele voastre. Nu ar fi rău dacă ar avea camere unde să puteți schimba bebelușul sau în care să vă retrageți pentru a-l adormi.

   Alege lumânările

Lumânările de botez sunt o parte importantă din ritualul de la biserică. Ele sunt cumpărate de către nași alături de trusoul bebelușului. Lumânările simbolizează lumina pe care Iisus Hristos o aduce în lume și în inimile creștinilor, cea care ne luminează calea și ne scoate din întuneric.
Pentru fetițe lumânările SERVUS sunt de multe ori decorate cu personaje de animație în culori specifice, iar personalizarea se face cu culoare roz. Pentru băieței, lumânările de botez Servus sunt personalizate cu culoarea albastru, iar decorul ales este modern. Poți vedea opțiunile pentru fiecare dintre ei pe site.

   Stabilește ținuta bebelușului și a voastră

Trusoul bebelușului este cumpărat de către nași și poate include un costumaș, cămășuță și botoșei pentru băieți și rochiță cu accesorii de păr pentru fetițe. Alături de ținuta bebelușului, îngrijiți-vă și de ținuta voastră. Rochiile pot fi fastuoase sau mai puțin formale, iar bărbații pot opta pentru costum sau doar cămașă și pantalon. În funcție de locație și stilul evenimentului veți alege și ținuta potrivită.

   Decorează locația și alege meniul

Alegerea meniului e mâncare și băutură se va face imediat după contractarea locației. Majoritatea localurilor, fie ele închise sau outdoor, pot oferi și mâncare și băutură la pachet. Nu uita să întrebi dacă și decorul este inclus în preț. Poți alege să decorezi cu flori, baloane în diferite culori sau cu lumânări ambientale.

   Vezi ca mărturiile să fie perfecte

După ce ați petrecut cu o slujbă emoționantă, mâncare delicioasă și distracție pe măsură, este momentul să mulțumiți invitaților pentru că v-au fost alături. Mărturiile sunt metoda cea mai la îndemână de a cadorisi invitații la plecare. Noi recomandăm mărturiile de botez mai speciale sub forma unor lumânărele personalizate cu numele bebelușului, data botezului și un mesaj pentru invitați. Le puteți găsi pe site la secțiunea lumânări botez.

   Bucură-te de moment

Odată botezul încheiat, tot ce îți mai rămâne de făcut este să te bucuri de noua ta familie și de reușita evenimentului.
Noi te așteptăm la Servus cu sfaturi despre cum poți personaliza lumânările de botez, cum poți dărui cele mai originale mărturii de botez, dar și cum te poți folosi de lumânările ambientale pentru a realiza cel mai grozav decor de sală.

Important : Asigură-te să alegi lumânări de calitate, care ard uniform și în siguranță. De asemenea, respectă cerințele și regulamentele bisericii sau locației în care va avea loc botezul.
  • client

    Angi Scordaliu

    quot


    Vă multumesc inca odata pentru comanda pe care am facut-o la d-voastra.
    Sunteti promti si seriosi. Coletul nu numai ca a ajuns in stare buna, dar a ajuns si repede.
    Vă multumesc mult si va recomand!

  • client

    Maria Ispas

    quot


    Lumanari comandate joi seara, vineri au fost gata, sambata am primit coletul,
    sunt foarte frumoase si nu au patit nimic de la transport.
    O colaborare excelenta. Recomand.

  • client

    Zangor Cerasella

    quot


    Lumânările sunt de calitate, echipa serioasă...livrarea rapidă... ambalarea perfectă,
    nu am avut surprize neplăcute la primirea lumânărilor.
    Cel mai mult mi-a placut faptul că nu impun o sumă minimă de comandă.

Suport clienti Program: 08:00 - 16:30 de Luni pana Vineri

0726162810 office@lumanariservus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!