Vraja nunților de Mai și lumânările perfecte de la Servus

Vraja nunților de Mai și lumânările perfecte de la Servus
      Nunțile sunt evenimente care trezesc emoții puternice, din cele mai bune, am spune noi. Când vine vorba despre organizarea unei nunți, lucrurile nu mai sunt chiar atât de simple. Sunt multe lucuri de luat în calcul, multe idei de pus pe hârtie și multe decizii de luat. Iar când opțiunile sunt și ele pe măsura dorințelor, evenimentul perfect poate să devină o mare bătaie de cap.
Lucrul bun este că acum ai la îndemână profesioniști care să-ți ia din sarcini. Unii se ocupă de sală și aranjare, alții de flori și invitații, iar noi ne ocupăm de lumânări de nuntă.
      Alegerea sezonului în care organizezi nunta pare, însă, a fi una din cele mai complicate. Iarna are farmecul ei cu zăpada albă care acoperă totul. Vara e fără mari surprize în ceea ce privește vremea. Toamna aduce cu ea poze minunate de nuntă. Dar primăvara, ei bine, primăvara pare să fie unul din anotimpurile cele mai frumoase pentru a face nunți.
Luna mai este una vrăjită când vine vorba de sărbătorirea dragostei. Și nu o spunem noi, ci o spun chiar experții în evenimente.
 

De ce să organizezi nunta în luna Mai?


     Fiind prima lună cu adevărat călduroasă din primăvară, luna mai e perfectă pentru organizarea evenimentelor. Floriștii au de unde alege când vine vorba de flori, miresele pot să îmbrace rochii decoltate, iar lumânările de nuntă sunt ferite de temperaturile mari din timpul verii.
Dar iată care sunt cele 5 motive pentru care luna mai este perfectă pentru nunți:
1.   Temperaturile prielnice
Nu e cald ca și-n luna lui Cuptor, dar nici frig ca și în Gerar. Temperaturile lunii mai sunt mai stabile decât în aprilie și îți poți alege ținuta cu lejeritate
2.   Potrivită pentru nunta în exterior
Pentru că temperatura e plăcută, luna mai oferă posibilități nenumărate când vine vorba de alegerea locației pentru nuntă. Poți alege să faci evenimentul în interior, dar poți alege o locație care să dispună și de spațiu exterior. Iar dacă ești aventuroasă și verifici bine prognoza meteo, poți chiar să mergi pe varianta unei nunți în aer liber.
3.  Alegeri mai multe la furnizori
Pentru că luna mai nu este atât de aglomerată ca și iunie sau iulie, furnizorii vor avea mai multe produse pe stoc. Prețurile nu sunt nici ele de neglijat și țin cont de principiul cererii și ofertei.
  1. Oaspeții nu pleacă în vacanțe
Un aspect de care trebuie să ții cont este cel al participanților. Pentru că vacanța începe de obicei din luna iunie, această lună este una potrivită pentru nuntă. Oaspeții nu vor fi plecați în concediu, iar răspunsul lor la chemarea ta va fi, cel mai probabil, afirmativ.
  1. Nu ai de participat chiar tu la alte nunți
   Așa cum spuneam, fiind început de sezon e posibil ca evenimentele să fie mai puține, prin urmare nu te poți trezi că ai de participat chiar tu la o nuntă sau un botez.
 

Care sunt tendințele de care să ții cont?


     Acum că ai ales luna potrivită pentru nunta ta, hai să o facem perfectă.
Ca în fiecare sezon și domeniu și la capitolul “nunți” sunt tendințe pe care ți-ai dori să le urmezi pentru un eveniment de vis.
 

Rochii de mireasă și costume de mire

    Aici oferta este nelimitată. Verifică cu saloanele de rochii de mireasă care sunt ultimele colecții și alege în funcție de dorințe și buget.


Coafură și accesorii

    Pentru coafură și makeup există probe care se pot efectua cu ceva timp înainte de nuntă. Profită de ele sau cere-i stilstului să te ajute cu alegerea perfectă.
 

Lumânări

     Când vine vorba de lumânări noi îți putem da sugestiile perfecte. Tendințele din ultima perioadă fac ca lumânările de cununie să adauge un plus de eleganță ceremoniei tale.
     Se poartă lumânările clasice, personalizate cu imagine mire-mireasă, data evenimentului și numele mirilor. Pe spatele lumânărilor se pot scrie mesaje de la nași pentru miri, precum și numele nașilor.
    Lumânările foarte lungi, însă, sunt în topul celor mai comandate lumânări de nuntă. Ele permit mesaje personalizate, dar și împodobirea cu diverse flori și accesorii care să completeze ținutele mirilor și nașilor.
     Cele mai frumoase lumânări sunt cele care sunt executate perfect. Astfel că, oricât de minunată ar fi o lumânare, dacă te trezești că ea se topește în timpul slujbei de la biserică, face fum sau se rupe, ceremonia va fi compromisă.

 


     Noi, cei de la SERVUS, facem lumânări spectaculoase de nuntă sau botez, scurte, medii sau lungi, normale sau atipice, oricum îți dorești. Contactează-ne pentru o discuție detaliată despre evenimentul tău și noi îți facem propuneri bazându-ne pe experiența pe care o avem,
dar și pe dorințele tale.

 

Suport clienti Program: 08:00 - 16:30 de Luni pana Vineri

0726162810 office@lumanariservus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!