Nunta in stil rustic cu ajutorul lumanarilor si aranjamentelor

Nunta in stil rustic cu ajutorul lumanarilor si aranjamentelor
Din ce in ce mai multe perechi de miri aleg ca nunta lor sa aiba o tematica anume. Tot mai populare sunt nuntile unde exista o tematica aleasa inca de inceputul planificarii, unde exista chiar si un dress code si unde mirii isi dorec sa creeze o atmosfera memorabila. Tematica nuntii de cele mai multe ori este aleasa in functie de preferintele mirilor, de personalitatea acestora, de hobby-urile si de lucrurile care le fac acestora placere. Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta si mai apropiata de tematica aleasa, sunt absolut necesare lumanari de nunta cu ardere indelungata, aranjamente florale potrivite tematicii si accesorii care completeaza intreg tabloul.

Inainte de orice actiune sau rezervare facuta, trebuie sa va hotarati care este tematica pe care o doriti in asa fel incat pana si locatia sa se potriveasca acesteia. In articolul de azi am ales sa vorbim despre care sunt lucrurile de care ai nevoie atunci cand iti doresti o nunta in stil rustic. Si dupa cum am spus si mai sus, trebuie sa alegi tematica si dupa locatia, avand in vedere ca nu prea poti sa ai o nunta in stil rustic daca tu ai rezervat deja cel mai luxos si mai modern restaurant din oras.

Locatia pentru o nunta in stil rustic

In ceea ce priveste locatiile pentru o nunta in stil rustic, printre cele mai potrivite se numara cele cu specific rural, rustic, hambarele sau chiar un cort in aer liber, intr-o livada/gradina mare cu personalitate si caracter puternic. Spatiile rustice au de cele mai multe ori o forma dreptunghiulara, sunt construite pe lungime si au mese de lemn dreptunghiulare asezate de-a lungul salii si scaune tot din lemn.

Aranjamente florale in stil rustic

De cele mai multe ori, structura unei locatii in stil rustic este realizata din lemn, grinzi vizibile, nuante de mahon sau nuc. De foarte multe ori, toate elementele sunt din lemn, iar mesele sunt aranjate pe lungime. Aranjamentele florale arata minunat pe mesele lungi, mai ales aranjamentele facute din flori reprezentative acestui stil, cum sunt florile de camp. 

Exista o multime de variante pentru decorul floral atunci cand alegi o nunta in stil rustic:

  • flori de camp in borcane transparente decorate cu iuta, asezate de-a lungul mesei;
  • flori de diverse sortimente in borcane vopsite in diverse nuante: borcane aurii, borcane vopsite in nuante de cupru sau cu orice alte culori preferate;
  • flori in vaze de aranjamente florale, elegante, aranjate de-a lungul mesei;
  • flori in sticle inalte fie transparente, verzi, violet, maro sau sticle vopsite auriu sau cupru;

Lumanari de nunta cu tematica rustica

Lumanarile de nunta atat cele pentru cununie cat si cele pentru decorul meselor si a spatiului in care se desfasoara evenimentul sunt foarte importante. 

La fel ca si in cazul aranjamentelor florale si lumanarile pentru cununie se pot realiza intr-o multime de variante. De la cele mai minimaliste lumanari, decorate cu flori de camp, sau cu un buchet de lavanda si pana la flori violet de limonium sau cu floarea soarelui pentru un efect si mai pronuntat al tematicii rustice. Pentru a pastra efectul rustic, florile se leaga de lumanare cu panza de iuta.

In ceea ce priveste lumanarile de nunta pentru decorul meselor, acestea pot fi asezate in cutii de lemn, in borcane sau vaze de sticla, in felinare, in busteni de lemn decupati sau in multe alte feluri. Aranjarea lumanarilor pe mese se poate face intr-o multime de feluri, iar limita o reprezinta doar imaginatia miresei sau a persoanei care se ocupa de acest aspect al nuntii. 

Decorul salii in stil rustic

Daca ai ales o sala care deja sa se potriveasca acestui stil, jumatate din treaba este facuta. Pentru un plus mai poti sa pui de-a lungul meselor traverse din panza de iuta natur sau colorata chiar, felii de lemn ca suport de farfurie sau ca decor pentru mesele pe care se pun vaze cu flori. La baza mesei de prezidiu poti pune butuci de lemn pe diverse inaltimi, pe care sa asezi un mix de diverse suporturi de lumanari.

Dupa cum vezi, in stilul rustic un accesoriu care nu poate lipsi sunt lumanarile. Pentru a nu iti face griji ca acestea se consuma repede, comanda din magazinul nostru online lumanari de nunta cu ardere indelungata de cea mai buna calitate.

Suport clienti Program: 08:00 - 16:30 de Luni pana Vineri

0726162810 office@lumanariservus.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!